Nézzük meg közelebbről is ezt a fantasztikus utazási kiegészítőt, hogy megtudjuk, miért választják olyan sokan ezt a táskát mostanában.

American Tourister Summerfunk - kézben, vállon, háton, vagy teleszkópon?

Az érdekes szabás, üzleties, praktikus és stílusos megjelenés mellett ez a kézitáska sokkal többet tartogat az utazónak, mint ahogy az első ránézésre látszik.

Egyaránt lehet kézben vinni, vállon hordani, hátizsákként cipelni, de könnyedén hozzá lehet erősíteni egy gurulós bőrönd teleszkópjára is, hogy komfortosan lehessen vele közlekedni a pályaudvarok, repterek között.

Az elején található egy nagyobb, cipzáras zseb, illetve a hátán is van egy rejtett zseb, melynek cipzára függőlegesen lett felvarrva. Ide érdemes helyezni azokat a holmikat, amelyeket semmiképp sem szeretnénk elhagyni az utazás során, az első rekeszbe pedig mehetnek azok a fontos dokumentumok és személyes okmányok, amelyeket gyakran kell elővenni egy-egy út alatt.

American Tourister Summerfunk - több mint fedélzeti táska

A beltere annak ellenére, hogy a táska méretéből adódóan (39,5 x 33 x 22,5 cm) felvihető a legtöbb repülő fedélzetére, mégis tágas. Igényesen kialakított bélést tettek bele a gyártók, illetve arra is gondoltak, hogy ne essenek egybe a holmik, így egyik oldalán egy leszorító gumipánt segíti a helyén tartani a ruhákat.

Kinek ajánljuk az American Tourister Summerfunk fedélzeti táskát?

Mivel kényelmesen lehet bele pakolni egy-két napra való holmit, így először azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének sok holmit magukkal vinni egy rövid utazás során. Másrészt azoknak is tökéletes megoldást nyújt ez a kézipoggyász, akik hosszabb utazásra készülnek, s szeretnének egy kisebb táskát magukkal vinni a fedélzetre, amiben mindig náluk lehetnek a legfontosabb személyes holmik.

Rengeteg rejtett zseb és rekesz, kényelmes, többféle viselet, strapabíró kialakítás és minőségi kivitelezés jellemzi az American Tourister Summerfunk hátizsákként is hordható fedélzeti kézi és válltáska modelleket.