Garantáltan a csöppségek kedvence lesz

A lentebb látható hátizsákok mind PVC mentes poliészterből készülnek, illetve mindegyiken található fényvisszaverő felvarrás is a biztonságos közlekedés érdekében.

Samsonite Disney Ultimate 2.0 kis hátizsák - Masni nélkül egy lépést sem!

Ahogy írjuk ezt a cikket, nevetgélve, de azért egy kicsit keserűen gondolunk vissza az óvodás éveinkre, amikor a fantáziátlan hátizsákok közül kellett válogatnunk.

Mit meg nem adtuk volna egy ilyen masnis Minnie Mouse mintájú Samsonite Disney Ultimate 2.0 kis hátizsákért. Mindenki minket irigyelt volna. Természetesen azóta eltelt néhány évtized, így a mi gyermekeink már nem szenvednek hiányban, ha bájos hátizsákokról van szó, így mi is amint lehetett, lecsaptunk rájuk. Mondanunk sem kell, hogy azóta a mi csemetéinket irigyli a többi ovis reggelente.

Samsonite Disney Ultimate 2.0 kis hátizsák - Minnie vagy Mickey? Mindkettő!

Van az a gyerek, amelyik ha megszakad sem tud választani Minnie és Mickey közül, így szerencsére a Samsonite és a Disney ezt a nehéz döntést is megkönnyítette.

Ezen a bájos kis hátizsákon ugyanis mindkét mesehős szerepel. A füle mind a két figurának kiáll a táska anyagából, illetve Minnie aranyos kis piros masniát is külön varrták rá a gyártók. Az előző modellhez hasonlóan ennek is puha párnázott háta, állítható vállpántja, illetve a könnyebb hordozás érdekében itt is látunk alul egy extra öves csatot.

Samsonite Disney Ultimate 2.0 kis hátizsák - Pókemberes verzióban is, a képregényhős rajongóknak

Amióta a Disney rátette a kezét egyes képregényekre, úgy nőtt meg a szuperhősös kiegészítők száma is, melynek nagyon örülnek a gyerekek. Ezt a divatos Samsonite Disney Ultimate 2.0 kis hátizsákot minden olyan lurkónak ajánljuk, aki odavan a Pókember szuperhős figuráért.

A Samsonite Disney Ultimate 2.0 kis hátizsák tökéletes példája annak, amikor a minőségi kivitelezés találkozik a bájos tervezéssel. Mégis melyik lurkó tudna visszautasítani egy ilyen bájos hátizsákot, pláne akkor, ha igazán minőségi darabról van szó?